вівторок, 13 вересня 2016 р.

Продукти харчування наші друзі й вороги

Сьогодні ми розглянули культуру харчування,
 узагальнили знання про складові компоненти їжі, про корисну їжу та її позитивний вплив на збереження і зміцнення здоров'я дорослих і дітей, обговорили основи культури і традиції харчування, та зробили настанову на збереження свого здоров'я, як найдорожчого скарбу.  
















До вашої уваги "Азбука харчування"
• добовий асортимент харчових продуктів повинен бути різноманітним, але важливо не переїдати;
• особливо корисно готувати каші (вівсяну, гречану, пшеничну), які служать джерелом рослинних волокон і речовин, що нормалізують роботу кишечника, підшлункової залози, печінки і жовчного міхура;
• з дитинства важливо привчати себе не зловживати солодощами;
• дуже корисно споживати кисломолочні продукти;
• їжу слід приймати в один і той же час, невеликими порціями, не менше З разів на день, а при схильності до повноти - 4-6 разів на день;
• в процесі приготування важливо не переварювати і не пережарювати їжу.









Немає коментарів:

Дописати коментар