понеділок, 12 вересня 2016 р.

Моя безпека-запорука мого ЗДОРОВЯ

Нині, на жаль,  показники щодо кількості дітей, які загинули від власної необережності чи безпечності, зростають з кожним роком. І основна причина цього це – незнання правил власної безпеки, невміння передбачити безпеку,  по можливості її уникнути, а при необхідності – діяти. Діти досить частоне відчувають небезпеку і впевнені, що трагедія може статися з ким завгодно, окрім них. Тому важливо формувати в учнів свідоме розуміння цінності власного життя та здоров’я, виховувати в них свідому, осмислену позицію щодо безпеки життєдіяльності.
З метою формування у свідомості дітей відчуття особистої та колективної безпеки, навичок розуміння та оцінки небезпеки; безпечної поведінки вдома, на вулиці, у повсякденному житті.  А також, для поліпшення якості осітньої роботи з питань безпеки та захисту здоров’я дітей від негативних впливів довкілля, пропагувати здоровий спосіб життя серед педагогів, дітей та їх батьків з 12 по 17 вересня 2016 року в школі проводиться Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності.
Сьогодні учні 6-го класу розглянули види та причини виникнення травм. Учні активно обговорювали шляхи уникнення травматизму та зачитали свої казки на тему : " В країні безпеки"





Немає коментарів:

Дописати коментар